ARTVİN / YUSUFELİ - Kılıçkaya Şehit Albay Cevat Erten Ortaokulu

Sayın Veliler;

Acil durumlar dışında çocuğunuzun öğretmeni ile görüşmek için randevu alarak okula gelmeniz gerekmektedir.

Nasıl Randevu Alırım?

Okulumuzun web sayfasında ki ''Bağlantılar'' kısmına gelip ''Okuldan Randevu Al'' tıklanır. Açılan  e-devlet kapısı sayfasındaki T.C Kimlik ve şifre kısmı doldurularak giriş yapılır. Açılan sayfada öğretmen adı, randevu günü ve saati belirlenip ''Randevu Al'' sekmesi tıklanarak randevu oluşturulur.

Çocuklarımızın eğitimi aksamaması için öğretmenlerle  randevusuz veli görüşmesi yapılmamaktadır.

Ara

Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğünü yaptığı  bu projede  hedef; kitap okumayı teşvik etmek, kitap okuma alışkanlığını desteklemek, kültürel birikimleri arttırmak. İlçemiz okullarında ki idareci öğretmen ve personeli kapsayan ve gönüllülük esasına dayalı bu projede belirlenen kitap isimleri okumak isteyen kitap severlere duyrulur…

Ara

Okulda Diyabetli Olmak

Ülkemizde 18 yaş altında 20.000 dolayında Tip 1 diyabetli çocuk bulunmakta ve bunların en az 15.000’nini okul çağındaki çocuklar oluşturmaktadır. Günümüzde Tip 1 diyabetli çocukların tedavisinde günde 6-10 kez kan şekeri ölçümü ya da sensörle glukoz sürekli glukoz izlemi ve bu bilgilere dayalı olarak günde 4 kez insülin enjeksiyonu veya insülin pompa tedavisi kullanılmaktadır. Tip 1 diyabetli çocuklar tedavinin gerekleri yapıldığında normal ve başarılı bir ömür sürdürebilirler. Çocuk Diyabet Ekipleri, Aileler, öğretmenler ve toplum olarak diyabetli çocukların sağlıklı bir yaşam sürmesi için işbirliği yapılmalıdır.