ARTVİN / YUSUFELİ - Kılıçkaya Şehit Albay Cevat Erten Ortaokulu

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız 100. yılında çoşkuyla kutlandı.

Ekm

TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ SEMİNERİ

Okulumuzda Yusufeli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitmleri kapsamında anasınıfı, ilkokul ve  ortaokul kademelerindeki öğrencilerimize bağımlılık ile ilgili seminer verildi. Seminerin düzenlenmesini sağlayan Yusufeli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile koordineli şekilde yürütülen spor etkinlikleri kapsamında Satranç turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Berat Ege Seçgin turnuva birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

MİNİKLERİMİZE MESLEK TANITIMI

Anasınıfı öğrencilerimiz köyümüzde bulunan meslek gruplarını ziyaret etti.

Buğdayın tarlada başlayan ve sofraya kadar süren yolculuğunu görmek, ekmeğin yapım aşamalarını yerinde öğrenmek için köyümüzde bulunan ekmek fırınına gezi düzenledi. Sonrasında köyümüzde bulanan kasap, lokanta, berber, hastahane ve cami gezisi yapıldı.

Güleryüzlü Kılıçkaya köyü esnaflarına ve köy halkına teşekkür ederiz.

OKUL GEZİSİ

LGS grubu öğrencilerimizi ilçemizde bulunan Yusufeli Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şehit Dursun Acar Anadolu İmam Hatip Lisesi okullarını gezdirdik. Öğrenciler ilgili liselerde bulunan bölümler hakkında bilgi sahibi oldular.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir ALP ve Şube Müdürü Hakan EĞİLMEZ okulumuza ziyarette bulundular.

Ziyarette öğretmen ve öğrencilerle, Eğitim-Öğretimde başarıyı arttırıcı tedbirler üzerine ve sınavla ilgili görüşmeler yapıldı.

Emekliye ayrılan okul müdürümüz Vedat BABACAN'a teşekkür belgesi verildi.